Hoeveelheid Activiteiten & Studie

Discussie in 'Over Jos-Kroew' gestart door Yannick Schaekens, 8 juni 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Yannick Schaekens

  Yannick Schaekens Oud Kroewlid

  School:
  MBO/HBO/WO
  Hoeveel Activiteiten zijn er eigenlijk?
  De activiteiten van de Kroew zijn verspreid over het gehele schooljaar. In sommige periodes zijn er wat meer activiteiten dan anders, en andere periodes is het weer wat rustiger.
  De meeste Activiteiten worden vermeld in de agenda hier op de website. Hiervoor kan je als je Kroew-Lid bent je inschrijven om deel te nemen. Ook worden deze vermeld op het grote white-board in het Kroew-Lokaal waar je je kan opgeven om mee te doen aan een activiteit. Kom hier ook regelmatig langs, om te kijken of er iets nieuws is en natuurlijk om gezellig met andere Kroew-leden te praten.

  Lijdt mijn Studie hier onder?
  Zoals je ziet kun je jezelf dus opgeven om bij bepaalde activiteiten mee te weken, en bepaal jijzelf dus ook hoeveel je moet doen. Hierdoor kun je kroew perfect combineren met je studie omdat jij zelf bepaald hoeveel tijd je er aan besteed. Verder is het natuurlijk de ideale manier om je eigen school beter, en op een andere manier, te leren kennen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je het een keer lastig hebt met studeren: geeft dit dan even aan, dan kan ook hier rekening mee gehouden worden en dan snappen we waarom je bijvoorbeeld aan minder activiteiten deelneemt.

  Is het dan helemaal vrijblijvend?
  Bijna wel, maar niet helemaal. Er wordt verwacht dat je minimaal bij de Opendag en de Open Les Avonden (OLA) aanwezig bent. De rest van de activiteiten zijn verder wel vrijblijvend. Uit ervaring blijkt echter wel dat hoe meer je mee doet, hoe gezelliger het wordt! Je moet uiteraard bij de kroew gaan omdat je het leuk vindt om te doen.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie