Over Jos' Kroew

Discussie in 'Inhoud Info-pagina's' gestart door Jos-Kroew, 25 juli 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jos-Kroew

  Jos-Kroew Fotobeheerder Staff Member

  Wat is Jos' Kroew?
  Jos' Kroew is een organisatie die bestaat uit ongeveer 90 enthousiaste leerlingen die zich na de lessen bezig houden met het ondersteunen en organiseren van zowel grote als kleinere evenementen. 'Kroew' is de Limburgse vertaling voor het Engelse 'Crew', wat voor bemanning staat. Deze multi-disciplinaire groep jongeren staat sinds het ontstaan onder de ervaren leiding van dhr. Pijls.
  Teamwork, dat is waar het om draait binnen Jos' Kroew. Je leert hoe je in een goed samenwerkingsverband kan functioneren, en samen zowel de organisatorische als de technische aspecten van evenementen en activiteiten te gaan beheersen. Op het moment dat je je eindexamen gehaald hebt, krijg je dan ook een officieel certificaat voor facilitaire dienstverlening.


  PR
  Voor ieder organisatie, bedrijf of stichting is pr van belang. Een positieve indruk is immers essentieel voor een grote klantenkring. Het doel van public relations is op een duidelijke en professionele manier toekomstige klanten ervan weten te overtuigen dat je achter je product staat. Jos' Kroew ondersteunt tal van uiteenlopende pr-activiteiten die hiervoor zorg kunnen dragen. Trevianum Scholengroep proeft uit eerste hand het succes hiervan!

  Events
  In onze steeds meer prestatie gerichte maatschappij moet er ook plaats zijn voor ontspanning. Jos' Kroew Events organiseert daarom meerdere uiteenlopende feesten per jaar, om te garanderen dat iedereen op school
  ontspannen kan leren.

  Media Productions
  Voor ieder organisatie, bedrijf of stichting is het nodig zich op een goede en behoorlijke manier te presenteren. Op welke wijze dit gebeurt bepalen zij uiteraard zelf. Steeds vaker wordt tegenwoordig gekozen voor een bijdetijdse manier van presenteren. En ook daar komt Jos' Kroew in beeld. Wij bieden tal van presentatie mogelijkheden, zoals video-montages, DVD-presentaties of een L!ve Video Broadcasting. Ook ondersteunen wij bij DVD-/BluRay mastering en het omzetten van materiaal op verschillende dragers.


  [​IMG]
   
  Last edited: 21 juli 2017
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie