Overlijden Luuc Karsten

Discussie in 'Nieuws' gestart door Jozhua Blei, 10 juni 2014.

 1. Jozhua Blei

  Jozhua Blei Administrator Staff Member Oud Kroewlid Senior Kroewlid

  School:
  MBO/HBO/WO
  Op woensdag 23 april 2014 kregen wij het bericht dat onze collega, Luuc Karsten plotseling was overleden. Luuc Karsten en de Jos' Kroew werkten al vele jaren intensief samen. Producties van muziekvoorstellingen tot wervingsactiviteiten, Luuc Karsten was er altijd bij. En hij was altijd even vrolijk. Een gekke blik in de camera tijdens opnames, konden wij altijd wel van hem verwachten. Het afgelopen schooljaar kreeg hij, samen met zijn medebrugklascoördinatoren, extra werkzaamheden binnen het wervingsteam.

  Op dinsdag 29 april 2014 hebben wij tijdens de uitviering van zijn leven technische en facilitaire ondersteuning verzorgd. Familie, vrienden, collega's en kennissen konden aan de hand van beelden en muzikale bijdrages afscheid nemen. Luuc was een man van wie je eigenlijk wel moest houden. Dit bleek ook uit de enorme opkomst tijdens de uitvaart. In verband met het grote aantal aanwezigen hebben wij op 2 locaties gezorgd voor schermen met live beelden en presentatie, zodat ook de mensen op deze locaties de dienst goed konden volgen.

  Vandaag hebben wij als laatste eerbetoon de interne herdenking mogen ondersteunen. Samen met familie, leerlingen en personeel werd Luuc hier nogmaals herdacht.

  Wij zullen Luuc altijd blijven herinneren als iemand die altijd in was voor een grapje en iemand die nooit boos was. Wij danken Luuc voor de goede samenwerking de afgelopen jaren.
   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie